Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Blue TH1782003

Tommy Hilfiger Blue TH1782003 er et rigtig smukt designet dameur med flere fine designdetaljer. Urkrans og urkasse i blåt med sølvfarvet urskive. Alt er holdt i metaliic blue og med en lænke på 18mm i bredden. Et markant ur til den modebevidste kvinde.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Blue model TH1782003 er et smart designet dameur med mange fine designdetaljer. Blue har en fin urlænke på 18mm i bredden, og giver uret et markant design. Urskiven er 37mm og dermed midt i skalen for dameure, men samtidig giver det mulighed for bedre at vise flere designdetaljer. Urkransen er blankpoleret med fine tachymeter-tal indgraveret, og udenom kransen er der en række simili-sten som giver uret et eksklusivt look. Lidt usædvanligt for et dameur har Tommy Hilfiger Blue 3 dual urskiver for 24 timers visning. 2. og 3. dualskive viser ugedage og månedsdage. Og så var der lige plads til TH-logoet på toppen. Urskiven er sølvfarvet med guldfarvede og hvide visere, som er synlige i mørke. Urkassen er ligeledes blå med en blankpoleret urkrans, og en tykkelse 8,5mm. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

 Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes altid 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og har rødder i det fynske. Vi tilbyder 99 dages fuld returret og tager os af reklamationer og ombytning på vegne af vore leverandører.

 

Yderligere information

KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter36-37 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveBlå
Farve urkasseØvrige
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Heymarket Gold BU9753
Burberry
Specialpris 2.599,00 kr
Pris: 2.999,00 kr
13%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni T-bar Sort Perlemor AR11145
Emporio Armani
Specialpris 2.795,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
10%
Tilbud
presale
Michael Kors Lexington Gold MK6473
Michael Kors
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 2.295,00 kr
35%