Om Watchmen.dk

Om Watchmen 

Watchmen.dk blev grundlagt i 2012 af Emil Andreas Nielsen, som første gang gik online den 18. februar 2013. I dag drives Watchmen.dk under selskabet Dansk Urimport ApS, som ejes og drives af familien Jensen. Tobias er gerne fotograf, Kristine er på SoMe og Hans Henrik er indkøber og postmester. Senest er Mette Lyngeled blev tilknyttet og gjort hjemmeside, billedmateriale og aktiviteter mere kundevenligt. I dag har Watchmen.dk haft mere end 6.000 tilfredse kunder, og med købet af Watchmen.dk i 2020 er familien igen tilbage i urbranchen. Vor Oldefar Martin Jørgensen havde en verdensnyhed med til Turin, Italy - Esposizione Internazionale d'Arte Decorativa Moderna i 1902. Martin Jørgensen havde opfundet et elektrisk system til de klassiske pendulure som hang i alle hjem, og som skulle trækkes op for at kunne gå. Et batteritræk forlængede tiden, hvor ofte urene skulle trækkes. Uret går fortsat efter 119 år og hænger fortsat stolt på familiens væg. 

Vi vil gerne afsøge nye mærker som både kan være anderledes tænkte som Komono fra Belgien, PAGANI DESIGN fra Asien eller senest Elliot Havok fra San Francisco. Hos Watchmen.dk finder du således både de kendte mærker som HUGO BOSS, BURBERRY, TOMMY HILFIGER og TISSOT. Men også nye og mindre kendte urmærker som gennem design, kvalitet og historie har fanget vor interesse mod nye trends og up and coming mærker. Ved at gå alternative veje end vores konkurrenter, bevirker det at vi kan sætte vores priser lavere end vores konkurrenter. Alle ure er lagerført i Danmark og ure remme og assesories sendes hver dag med PostNord eller GLS. 

Watchmen blev stiftet med budskabet om, at det ikke er nødvendigt at betale en formue for et godt ur. Vi bestræber os på at sælge både dame- og herreure ud fra filosofien ”value for money”. Med andre ord får du rigtig meget ur for pengene. For mænd er uret oftest det eneste smykke, og en måde at udtrykke sin personlige stil på. Derfor bruger vi meget energi på at udforske de nyeste tendenser i branchen for ure til mænd, og tilbyde en mangfoldighed indenfor de forskellige designs.Vort udvalg til Kvinder er stigende med oprindelig KLARF ure fra USA til i dag også BURBERRY, PAGANI, KOMONO og TOMMY HILFIGER.

Vi bestræber os på at yde en hurtig og fyldestgørende kundeservice, ud over det sædvanlige. Vi mener det bør være nemt, bekvemt og sikkert at handle på nettet. Vi svarer indenfor samme dag, og med 99 dages returret og returnering af beløb gerne via Mobilepay samme dag vi modtager varer retur, håber vi at vore kunder altid vil opleve en positiv kontakt med Watchmen.dk. Skiv gerne på Facebook eller til kundeservice@watchmen.dk om din oplevelse med Watchmen.dk. Konstruktive kommentarer og ros er selvfølgelig altid velkommen og en godt skulderklap til vor ansatte, og kan vi gøre ting bedre for de næste kunder, vil vi meget gerne vide det. 

MISSION

Vores mission er konstant at udvikle gode kunderelationer igennem dialog og sociale medier. Vi skal udbyde attraktive herreure til de bedste priser, og konstant udvide vores sortiment af dame- og herreure samt andet tilbehør indenfor smykker, slips og bælter.

MÅL

Vores mål er at blive Danmarks bedste forhandler af dame- og herreure online, hvor kvalitet og design er i højsæde. Med hurtig levering og hurtig service, levere et produkt der sætter standarderne højere i katagorien: bedste ur til prisen. Målet er også at være de bedste til kundeservice, og altid finde en favorabel løsning for kunden, således denne altid vil føle sig godt behandlet.