Om Watchmen.dk

Om Watchmen 

Watchmen.dk blev grundlagt i 2012 af Emil Andreas Nielsen, som første gang gik online den 18. februar 2013. I dag drives Watchmen.dk under selskabet Dansk Urimport ApS, som ejes og drives af familien Jensen. Watchmen.dk er en helt igennem dansk webshop med alle varer på lager i Danmark. Vi har i dag haft mere end 7.000 tilfredse kunder.

Watchmen blev stiftet med budskabet om, at det ikke er nødvendigt at betale en formue for et godt ur. Vi sælger ure til skarpe priser og med filosofien ”value for money”. For mænd er uret oftest det eneste smykke, og en måde at udtrykke sin personlige stil på. Derfor bruger vi meget energi på at udforske de nyeste tendenser i branchen for ure til mænd, og tilbyder en mangfoldighed indenfor de forskellige designs. Vort sortiment dækker fra små mikromærker som Elliot Havok i San Francisco til verdenskende brands som  BURBERRY og HUGO BOSS.

Vi bestræber os på at yde en hurtig og fyldestgørende kundeservice. Vi mener det bør være nemt, bekvemt og sikkert at handle på nettet. Vi svarer indenfor 24 timer, og med 99 dages returret og returnering af beløb gerne via Mobilepay samme dag vi modtager varer retur. Vi håber at vore kunder altid vil opleve en positiv kontakt med Watchmen.dk. Skiv gerne på Facebook eller til kundeservice@watchmen.dk om din oplevelse med Watchmen.dk. Konstruktive kommentarer og ros er selvfølgelig altid velkommen og en godt skulderklap til vor ansatte, og kan vi gøre ting bedre for de næste kunder, vil vi meget gerne vide det.