Watchmen Teamet

Holdet bag Watchmen.dk

 

Hans Henrik Jensen: Indehaver

Hans Henrik er oprindelig uddannet indenfor finanssektoren, og har knap 15 års arbejde indenfor investeringsområdet som ballast. Siden 2003 har ejendomsinvestering i Danmark og Tyskland fyldt mere og mere, og siden 2009 været en fuldtidsbeskæftigelse med knap 100 lejemål på Fyn.

Med afsæt i interesse for forretningsudvikling og familiehistorie indenfor urbranchen, blev det til køb og videreudvikling af Watchmen.dk, som blev indgangsvinklen til detailbranchen. Watchmen.dk er ejet af en solid familievirksomhed NovaCap ApS. At skabe og udvikle noget – en ejendom eller en online urbutik på nettet er lige spændende, og at skabe noget er drivkraften. Hans Henrik har ansvar for de overordnede beslutninger i Watchmen.dk - og at de rigtige varer kommer på hylderne.

 

Mette Lyngeled: Web- og marketing

Mette Lyngeled er udannet indenfor webudvikling og online marketing. Hun har tidligere arbejet med salg af flyrejser hos Sterling Airways, VVs fittings m.m hos A&O Johansen og kontormøbler hos Inventarland i Slagelse. Siden 2018 har hun haft egen webshop med salg af senior stole og hjælpemidler. Mette har en bred erfaring inden for drift og markedsføring af webshop. 

Mette Lyngeled er ansvarlig for opdatering af kampagner på Watchmen.dk samt nyheder på de sociale medier.

 

loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>