Michael Kors

Michael Kors Lexigton Gold

Michael Kors Lexington er det største dameur på Watchmen.dk hjemmeside med hele 44mm urkasse, 20mm urlænke og masser af detaljer. Urkrans er rillet og urskiven er rosegold med chronograph urskive.
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 2.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Michael Kors Lexington Gold MK6473 er et meget kraftigt dameur på hele 168gram, hvilket gør det til det mest markante guldfarvede dameur på Watchmen.dk´s hjemmeside. Michael Kors overdådige design og tankegang slår igennem med fuld power med dette chronograph ur. MK6473 er meget feminint designet med en et flot mix af guld og rosegold i urets design. Urets størrelse alene vil vække opsigt overalt - og det gør vel heller ikke noget. Uret har en kraftig guldfarvet urkrans designet med riller rundt på urskiven. Urkransen er 44mm og dermed i toppen af urskalaen til damer, men alligevel ikke en klodset ur at se på. smukt og maskulint feminint. Urskiven er rosegold med arabertal for tallene 1-11 mens kl 12 er med romertal. Uret har time-, minut- og sekundviser i guldfarve, og 3 dual urskiver for chronograph-funktion. De 3 dual skiver viser sekunder, 30 min. og 24 timers tidstagning. Uret er 13mm tykt og det giver en vægt på 168 gram, og en lækker 20mm 5-leddet lænkerem. Lænken kan tilpasses ved at fjerne et eller flere led fra lænken. Dette kan ske ved at fjerne de fjedre der holder lænken sammen. Der kan tilkøbes værktøj under "asseccories"  og det vil typisk tage 5-10 min. at få lænken til at passe perfekt. Lænken har butterfly lukning som åbnes ved tryk på en fjederlås. Uret er skabt med et japansk quartz urværk, som giver et præcist og meget holdbart urværk i mange år frem. Uret tåler op til 10 ATM/100 meter, som gør det til et meget robust ur til dagligdagens udfordringer.

Michael Kors er en amerikansk modedesigner og iværksætter og har igennem modevirksomheden Michael Kors igennem mere end 20 år designet alt indenfor luksusmode og især for sine accessories, herunder tasker og ure. Michael Kors er kendt for at skabe designs, der kombinerer klassisk og tidløst æstetik med moderne trends. Michael Kors appellerer til en bred vifte af mennesker overalt i verden, og Virksomheden er i dag en af de mest anerkendte og succesfulde modedesignere i verden. At Virksomheden er skabt i New York og Michael Kors glæde ved at skabe overdådige designs kommer ejere af Michael Kors ure til gavn og glæde.

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med kendte designer-ure og vi tilbyder hurtig levering på 1-2 dage, 99 dages returret og 2 års fabriksgaranti fra vore brands. Uret leveres i original urboks og kan bruges både som gaveæske og til opbevaring af uret. Dyk ned i vort univers af smarte ure til enhver lejlighed og bliv klædt godt på.

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveRosaguld
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Gold BU9038
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.249,00 kr
11%
Tilbud
presale
BURBERRY Heymarket Gold BU9753
Burberry
Specialpris 2.599,00 kr
Pris: 2.999,00 kr
13%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Whitney TH1782122
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.279,00 kr
Pris: 1.795,00 kr
29%