Burberry

BURBERRY Heymarket Gold BU9753

Burberry Heymarket Gold BU9753 er et moderne dameur i brushed gold med guldfarvet urskive. Uret har en urkasse på 38 mm, samt urkrans og urkrone i brushed gold. Uret har en smuk BURBERRY 3-leddel lænke med BURBERRY-logo.
Specialpris 2.699,00 kr
Pris: 2.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure, sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry Heymarket Gold BU9753 er et hypermoderne dameur i brushed gold og med guldfarvet urskive. BURBERRY Heymarket Gold har en urkasse på 38 mm, samt urkrans og urkrone også i børstet guld. Uret er i den større ende af skalaen for dameure. Urets Guldfarvede lænke er med facetslebne og kantede led. Urlænken er 20mm bred og har lbutterfly lukning med BURBERRY logo indgraveret. Urskiven er guldfarvet med BURBERRY mønster, og guldfarvet time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere ligeledes i guld, og urværket er naturligvis schweizisk quartz. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Et sjældent chronograf ur til damer, men signalerer samtidig stil på grund af Burberry designet, og sport og aktiv med dual-viserne. "Prorsum".

Chronograph ure er en klassisk type for herreure og mere sjældent til dameure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

Watchmen.dk yder 2 års garanti på urværk og alle bevægelige dele uaanset producentens internationale garanti. Fri fragt og forsendelse indenfor 24 timer. 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Jenna TH1781942
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.149,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
32%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>