Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Haven Gold TH1782195

Tommy Hilfiger Haven Gold TH1782195 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Urkrans og urkasse i goldtone med guld urskive. Alt er holdt i guldtone og med en lænke på 17mm i bredden. Et markant ur til den modebevidste kvinde.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.910,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Haven Gold model TH1782195 er et smart designet dameur med mange fine designdetaljer. Haven Gold har en fin urlænke på 17mm i bredden, og giver uret et markant design. Urskiven er 38mm og dermed i den øvre ende af skalen for dameure, men samtidig giver det mulighed for bedre at vise flere designdetaljer. Lidt usædvanligt for et dameur har Tommy Hilfiger Haven 3 dual urskiver for 24 timers visning og minutter. Den 3. dualskive viser ugedagene, og så var der lige plads til TH-logoet på toppen. Urskriven er guldfarvet med guld og hvide visere, som er synlige i mørke. Urkassen er ligeledes guldtone med en blankpoleret urkrans, og en tykkelse 8,5mm. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

 Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes altid 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og har rødder i det fynske. Vi tilbyder 99 dages fuld returret og tager os af reklamationer og ombytning på vegne af vore leverandører.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Heymarket Gold BU9753
Burberry
Specialpris 2.599,00 kr
Pris: 2.999,00 kr
13%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni T-bar Sort Perlemor AR11145
Emporio Armani
Specialpris 2.795,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
10%
Tilbud
presale
Michael Kors Lexington Gold MK6473
Michael Kors
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 2.295,00 kr
35%