REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl på alle produkter.
Watchmen.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er sket som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Her vil det ofte blive en vurderingssag, da nogle skader kan opstå ved tilfældigheder. Her kan nævnes tab af ur på fliser, urrem hænger fast i kant, festlige omstændigheder m.m. Vi modtager og hører om mange hændelser, og ikke alle er dækket af hverken garanti eller reklamation. Vi vil dog forsøge at tilbyde en rimelig løsning ud fra hvad varen burde kunne holde holde til. I visse situationer tilbydes reparation/udskiftning til nedsat pris. 

Der skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter opdagetse af manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

De rimelige udgifter til returforsendelser af denne type afholdes af Watchmen.dk. Husk derfor at gemme kvittering for forsendelsen når du sender varen retur.

Varen sendes til:

Dansk Urimport ApS

att: reklamation/retur

Dragebakken 22

5560 Aarup

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 Læs mere om vores reklamationsret under handelsbetingelser sektion 7.