REKLAMATIONSRET

Hos Watchmen.dk har du som kunde altid 2 års reklamationsret. Alle reklamationssager skal ske senest 2 år efter modtagelsen af produktet, såfremt denne frist er overskredet kan Watchmen.dk ikke garantere erstatning, reparation eller anden form for tilgodehavende.

Læs mere om vores reklamationsret under handelsbetingelser sektion 7.

Bemærk: Watchmen.dk kontakter leverendøren i tilfælde af en reklamation, hvor leverendøren og Watchmen.dk laver en vurdering på, om varen opfylder kravene for reklamation. Dog er det ene og alene, leverendørens beslutning om varen dækkes af reklamationen, når de har varen på deres lager. Derfor kan kunden blive opkrævet fragtgebyrer samt omkostningerne for repation af uret, hvis uret ikke lever op til kravene. 

… Men da reparation af mange købte ure, smykker etc. ofte kan være dyrere eller tage tid, tilbyder vi i flere tilfælde at ombytte ure til et tilsvarende ur til samme værdi som det købte, så du som forbruger hurtigt kan få et nyt ur på armen. Og kan vi gøre kunden glad, så er vi også glade....

FORSKELLEN PÅ GARANTI OG REKLAMATIONSRET

Garanti er et udtryk som mange erhvervsdrivende og webshopejere anvender forkert i en tro om, at det er det samme som reklamationsret. Ifølge den danske lovgivning skal kunden stilles væsentligt bedre med garanti end med sin reklamationsret.