LLARSEN

LLARSEN NOR Bronze Watch gren Leather

LLARSEN NOR Bronze Watch gren Leather er fra urserien NOR. Det er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs designder slår kopierne fra Asien i både kvalitet og æsteti
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NOR er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs designder slår kopierne fra Asien i både kvalitet og æstetik. Dette ur fra LLARSEN er designmæssigt langt frmme i en nyfortolkning af det klassiske chronograf ur med en rigtig flot mørkegrøn urskive og mørkegrøn læderrem.

Urskiven har stålmærker for talmarkeringerne og time- og minutvisere samt 3 chronograf dualvisere. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 42 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i OLIVER seriens 39 mm. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling.

Urværket er japansk quartz af mærket Miyota JS20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i poleret bronze  med fine detaljer i et moderne design. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLæderrem
RemfarveGrøn
Farve urkasseBronze
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf green
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Kyle 1791630
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
14%