Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Kyle 1791630

Tommy Hilfiger Kyle TH1791630 er det klassiske sorte herreur med kraftig læderrem, blank urkasse og 3 dual urskiver.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Kyle model TH1791630 er et smart designet herreur med flere fine designdetaljer. Hilfiger Kyle er et af de mere klassiske herreure ved første øjekast holdt i sort med 3 dualvisere, der er med til at give uret et tidsløst design der passer til alle lejligheder. Uret er et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt og en urkasse tykkelse på 10 mm. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans. Urskriven er sort med fine riller i yderkanten af urskiven og time- og minutvisere i hvid og stål, som er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver og en klassisk datovisning ved "12". Urremmen er i ægte læder og farvet i sort med synlige syninger. Bredden er 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer klassisk amerikansk stil med moderne elementer, hvilket gør urene velegegnet til både formelle og afslappede anledninger.Tommy Hilfiger har designet alle former for ure til ham og hende - fra de meget klassiske til de sportslige, som nok er deres signatur-urdesign. Kombinationen af der amerikanske farver, sports traditionen og kvalitetsmaterialer giver nogle fantastiske ure - perfekt som gave til dem man holder af - eller til sig selv.

Watchmen.dk leverer alle Tommy Hilfiger ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%