Elliot Havok

Elliot Havok Racer Cronograf Black

Elliot Havok er et amerikansk urfirma fra San Francisco, og mange af urene er skabt på basis af crowdfunding på de sociale medier. Urfirmaet står bag klassiske urserier som Traveler, Racer Chronograph og Timepiece.
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Et ur der sparker døren op til opmærksomhed og beundring. Et usædvanligt smukt ur bygget op fra bunden med fokus på detaljer!!! Elliot Havok er et lille amerikansk urfirma fra San Francisco i Californien, som har skabt en række spændende og anderledes ure. Nogle er skabt på basis af cloud funding fra kunder som forudbestilte ure, og efterhånden er der kommet en række ur- serier fra designerfirmaet. Elliot Havok prioriterer fokus på krativitet og skabelse af et kvalitetsur, som både kan bruges til daglig brug og til fest.

Uret Elliot Havok Racer Cronograf Black er med japansk urværk fra Miyota) i en carbonsort urkasse på 42mm i diameter og 11mm tykkelse og en vægt på 69gram. Urkransen er sort med en smuk urskive ligeledes i sort. Uret har en ekstrem fin italiensk designet  urrem i ægte sort læder med spænde i samme sorte carbonfarve som urkassen. Urremmen kan udskiftes (hvis man kan nænne det). 

Urglasset er safir krystalglas som giver en meget hård overflade. Uret har sekund-, minut og timeviser samt datovisning samt stopur i bedste racerbane stil. Uret kan tåle 5 ATM/50 meters dybde, men vi anbefaler ikke at det bruges til dykning/snorkling eller badning, da urremmen er af læder.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkChronograf
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%