LLARSEN

LLARSEN HUGO Gold Watch Ink Leather

LLARSEN HUGO Gold Watch Ink Leather er fra urserien HUGO der er en nyfortolkning af de klassiske månefase ure og til himmel og havet.
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien HUGO er LLARSEN´s nyfortolkning af de klassiske månefase ure og til himmel og havet. Dette ur fra LLARSEN er designmæssigt langt fremme med urskive i flere lag, hvor skiverne er hvide, og en dualskive for månefase visning. Et rigtigt ur med stor detaljerigdom fra guldfarvede urkasse, romertallene for visning af tid samt time-, minut og sekundviser i guldfarve.

Læderremmen er 20 mm bred og er sort med guldspænde på remmen. Overvej at tilkøbe en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 42 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i OLIVER seriens 39 mm. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urværket er japansk quartz af mærket Ronda 788. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone er i slebet guldfarve med fine detaljer i et moderne design. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Timepiece Classic White
ELLIOT HAVOK
Specialpris 549,00 kr
Pris: 679,00 kr
19%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Rosegold White
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%