Så er der igen nyheder i butikken. New York Incredibles - smukt urdesign til mænd inspireret af byen - The Big Apple, The city that never sleeps.

Byen New York, den liv og lys, har virket dragende på mange af dem der har besøgt den. Har man først været der 'en gang - rejser man ofte tilbage igen..og igen. 

N.Y. Incredibles urene er inspireret af denne byernes by, men de unge fyre der elskede den så meget at de måtte designe et ur for at hædre den - er slet ikke fra New York - Men fra Amsterdam. En anden by - fyldt med liv og kultur. Da de havde været i New York for første gang havde de suget alle dens indtryk til sig - og måtte bare designe et ur der indfangede essensen af byen. 

Det resulterede i en serie af maskuline herreure i et modigt design, der giver liv til det traditionelle urmarked. Urene er iræsr kendetegnet ved den særlige krans på urkassen, der minder lidt om en møtrik - eller måske en del der sidder på de mange kendte broer i New York. Så er der heller ikke sparet på farverne - da N.Y. Incredibles har urskiver i friske blå, røde og grøne farver - kombineret med guld og metal.