Konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver til drenge og piger i 2021. Dette år har på mange måder været anderledes end så mange andre år. Det bliver årets konfirmationer og fester også. Men om der holdes konfirmation, non-firmation eller noget helt tredje for at markere de unge - så er det en dag der huskes mange år frem. Hvorfor så ikke give konfirmationsgaver der holder i mange år fremover ? og som dermed får en særlig betydning. 

Et ur er en traditionel gave der gennem tiden har været brugt som gave til at markere jubilæer eller en livslang ansættelse. Det er en gave der signalerer ansvar og modenhed. Men for de unge i dag er et ur også flot smykke eller accessoires til den øvrige garderobe. Derfor er både dame- og herreure en af de populære konfirmationsgaver, selv i en digital tidsalder. 

Konfirmationsgaver til piger

 

 Konfirmationsgaver til drenge

 konfirmationsgaver_til_piger_450_watchmen  konfirmationsgaver_til_drenge_450_watchmenEt ur er en perfekt konfirmationsgave til piger. Det er både et flot og feminint smykke, der signalerer modenhed. Med et ur på håndleddet, er uret i mobilen overflødigt - og så sætter det prikken over i'et til ethvert outfit. 

Vi har både klassiske ure med læderremme og flotte ure i guld og sølv med lænkeremme. Til de unge konfirmander er særligt de enkle og feminine design populære. De fås både med små urskiver, og lidt større der giver mere blikfang.

Vi forhandler kvalitets ure fra LLarsen, Burberry, Hilfiger, Klarf og Komono til piger.
Vi leverer far dag til dag, og alle ure har fuld returret.

Klik her eller på billedet for at se vores anbefalinger til konfirmationsgaver til piger

 


Uret har i mange år været kendt som mandens eneste smykke. Men det er også et praktisk accessoires. der signalerer ansvar og succes. Med et ur på håndleddet er drengen ved at blive voksen.

Derfor er et ur også den perfekte konfirmatinsgave til drenge, der er på vej ind i de voksnes rækker. Det er en gave der holder i mange år fremover, og som en varigt minde om en særlig dag. Et mindre ur med en diameter på 38-43 mm er passende til et drenge håndled.

Vi fører populære Brands som Hugo BOSS, Tommy Hilfiger, TISSOT, Reef Tiger. Elliot Havok og mange flere.

Klik her eller på billedet for at se vores anbefalinger til konfimationsgaver til drenge