TISSOT

TISSOT Quickster Orance

TISSOT Quickster Orange  lugter lidt af Formel1 og dækrøg og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. I flotte farver, der lægges mærke til.
Specialpris 2.399,00 kr
Pris: 3.249,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Quickster Orange er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Quickster Orange  lugter lidt af Formel1 og dækrøg og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant urkrans i orange med sorte talmarkeringer. Urkassen og urkrone er i carbonsort og urkassen måler 42 mm i diameter og 11 mm i tykkelse. Urremmen er sort med 2 orange striber. Remmen er nylon vævet og kan let tilpasses til håndleddet. Der medfølger en ekstra strap helt i sort når man lige skal "dæmpe" sig lidt. Remmen skiftes let som andre natostraps ved at løsne remmen og trække urkassen ud af remmen. Urværket er et analog TISSOT calibre G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på 67 gram, hvilket også giver et designur, som ikke virker klodset på håndleddet.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og med talmarkering ved "12". Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er sort og  har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sorte sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeNato rem
RemfarveOrange
Farve urkasseSort
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+