REFLEX ACTIVE

REFLEX Active RA05-2064

REFLEX Active RA05-2064 er et rigtigt feminint smartwatch ur fra det engelske REFLEX, som tilbyder en lang række features til dagligdagens aktiviteter og helbred.
Specialpris 569,00 kr
Pris: 599,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

REFLEX Active RA05-2064 er et smartwach med en fantastisk design, som absolut ikke er kedeligt eller traditionelt. Elegant, moderne og stilfuldt er 3 ord vi kan sætte på dette Reflex Active-ur i en blanding af moderne design og den avancerede ydeevne fra et smartwatch. Med en stor 42mm urkasse lavet af rosa guldfarvet legering, ser dette ur smukt ud på håndleddet. Uret har en lækker siliconerem med blomstret motiv i en blanding af lyserøde blomster på grå baggrund. Urkassen er slank med 2-tone rosegold i et mix af blankpoleret kant og børstet look for urkassen. Remmen er 20mm bred og sidder perfekt på håndleddet og er behagelig når der trænes. Reflex Active RA05-2064 har et digitalt display, hvor man kan få adgang til mange funktioner. Uret har en urskive af superhårdt mineralglas, giver det en kombination af robust funktionalitet og glat stil.

Uret er et moderne sports- og træningsur, som har et hav af funktioner til træning både inde og udendørs. Uret kan fungere med både IOS og Android telefoner. Uret har det klassiske urdesign med rund urskive med fuld HD touch skærm. Uret har et digitalt quartz-urværk, som giver et meget præcist ur. Uret giver brugeren fin kontrol over ens helbredstilstand. Når du er i gang er der skridttæller, distancetracker, sportsfunktion m.m. Når du slapper af, så har uret alle almindelige funktioner som kalender, vejrudsigt, musikkontrol til telefon, søvntracker, find min telefon osv.

Uret oplades på ca. 2 timer og kan holde til f.eks. op til 40 timers PGS brug og 15 dages i dvale/brug.

Batteri holdbarhed: 3-4 dage i brug og 15 dage i standby.

Uret fungerer ved at downloade app. i enten App Store eller Android shop. 

Kompatibel med iOS 9.0 eller nyere og Android 6.0 eller nyere udgaver.

Smartwatch ure skal ikke gå på kompromis med stilen. Det er derfor Reflex Active har designet en række ure, der perfekt balancerer nutidens trends med alle de vigtige funktioner, du forventer i et smart ur. Så uanset om du får besked om et opkald eller en besked. Skal vælge og afspilning af dine yndlingsmusiknumre. Få live vejropdateringer; eller spor din distance, skridt og kalorier i realtid. Så gør det med stil med disse slanke, moderne og pålidelige ure, der er den perfekte balance mellem funktioner og mode. Velkommen til Reflex Actives univers af unikke og stilsikre urdesigns. 

Se flere videoer her:

https://www.reflex-active.com

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveGrå
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM1 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Yuniq GW33 Smartwatch Black Sport