HUGO BOSS

HUGO BOSS Velocity Black II HB1513720

HUGO BOSS Velocity Black II er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og holdt i collness sort.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Velocity Black II er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og holdt totalt i sort. Hugo Boss Velocity Black II har en poleret carbonsort urkasse på 44mm med en sort urkrans. Urkronen er smuk sort og kun urskivens hvide luminum markeringer og sekundviserens røde spids skiller sig ud. Uret har sorte og grå time- og minutvisere og luminum effekten gør uret brugbart i mørkets timer. Uret har 3 sekundære dual urskiver og datovisning placeret mellem "4" og "5". Uret har en sort siliconerem med BOSS indgraveret i lukkespændet, samt i selve siliconeremmen, placeret på hver side af urkassen. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT T-Race Chronograph Blue Dial Rubber
TISSOT
Specialpris 4.599,00 kr
Pris: 6.086,00 kr
24%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Cole TH1790984
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.169,00 kr
Pris: 1.499,00 kr
22%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brad TH1791723
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
25%