HUGO BOSS ure

HUGO BOSS er synonymt med stilrent design og materialer af høj kvalitet. Derfor er et HUGO BOSS ur selvfølgelig ingen undtagelse. HUGO BOSS ure henvender sig til dig, der gerne vil have et luksuriøst ur, der egner sig til alle lejligheder. Men også er et ur, som er til at komme til for penge.

Alle ure i vores sortiment er klassiske ure, som man kan bære i mange år frem. Fordelen ved den klassiske, tidsløse stil og design er, at det går aldrig af mode. Alle ure har små fine detaljer, som man fascineres af, når man sidder med uret mellem fingrene.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hugo Boss ure er indbegrebet af mode og stil

HUGO BOSS. Otte bogstaver - og man er ikke i tvivl. HUGO BOSS er indbegrebet af europæisk mode og livsstil. Tysk perfektionisme, som har gjort mærket til et af de stærkeste brands i verden. Siden 1924 har det gamle modefirma præget modebilledet, med enkelt design og kvalitetsmaterialer som kendetegn. Dette gælder også HUGO BOSS Watches. I sortimentet findes både meget klassiske, stilrene ure, og sportslige trendy ure til den rigtige mand.

Brandet er bare vokset og vokset. Det anses i dag som ét af de mest eksklusive brands inden for modeindustrien. Brandets filosofi er det mere diskrete, men stadig luksuriøse udtryk. 

Hugo Boss ure til herrer

Hvis du gerne vil have et flot ur, du både kan bære på arbejdspladsen og ved private lejligheder, er et Hugo Boss ur det rette valg. De har alle et enkelt, diskret og klassisk udtryk. Derfor kan du også bære urene til alle dine tøjstile. Du kan både bære uret ved forretningsmødet, ligeså vel som du kan bære uret i dagligdagen. Urene er fremstillet af flotte materialer af høj kvalitet, der giver urene et eksklusivt look, uden at de mister deres overordne diskrete udtryk.

Hugo Boss ure - kvalitet fra inderst til yderst

Vælger du at investere i et Hugo Boss ur får du ikke bare et flot ur. Du får også kvalitet i fra inderst til yderst. Kernen i ethvert Hugo Boss ur er et pålideligt quartz urværk, som er det der sidder i de fleste kvalitesure. Urkassen er af solidt rustfrit stål, rem er ligeledes af stål eller ægte læder, og urskiven er beskyttet af hårdt mineralglas. De fleste af Hugo Boss urene er også modstandsdygtige overfor vandsprøjt, og går fra 3ATM til 5 ATM i atmosfærisk vandtryk. Mange af de urmodeller vi har udvalgt fra Hugo Boss er udstyret med 2-3 dual Chronograf urskiver med time- minut- og sekundvisning samt også datofelt. Chronograph ure har ofte lidt kant og er mere markante i designet i forhold til traditionelle ure. 

Køb dit Hugo Boss ur hos Watchmen

I takt med, at Hugo Boss’ popularitet er steget, er flere mennesker rundt omkring også begyndt at kopiere brandets ure. Derfor bør du altid købe dit Hugo Boss ure fra en pålidelig forhandler. Det er din garanti for, at uret rent faktisk kommer fra brandet. Vi giver desuden 99 dages returret og fri fragt.