Zeblace

Zeblaze Vibe 7

Zeblaze Vibe 7 er et smartwatch med blød silicone strap, carbonfiber urkasse og HD 1,47" Colour display
319,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Din pålidelige eventyrkammerat
Zeblaze Vibe 7 Lite uret er robust og pålideligt med 3 ATM & IP69K vandtæthed og et temperaturområde fra -40°C til 55°C. Det er perfekt til svømning, vandreture i regn og vinteraktiviteter. Corning® Gorilla® Glass beskytter mod ridser og stød, og den robuste zinklegeringskasse er ideel til aktive personer. Uret har avancerede sundhedssensorer, som måler blodets iltniveau, hjertefrekvens og blodtryk. Det sporer skridt, kalorieforbrænding og registrerer tempo og distance i realtid, hvilket hjælper dig med at nå dine fitnessmål.

Sportstilstande
Zeblaze Vibe 7 Lite fungerer som en personlig træner med sportstilstande som løb, cykling, taekwondo og skøjteløb. FitCloudPro-appen giver dig mulighed for at tilpasse træninger til dine behov, og uret overvåger dine fremskridt nøjagtigt. Med Bluetooth BLE 5.2 forbinder uret nemt til Android- og iOS-smartphones. Det har opkaldsfunktioner og stemmeassistenter, og modtager beskeder direkte på uret.

Langvarig ydeevne
Zeblaze Vibe 7 Lite har op til 25 dages batterilevetid i strømbesparende tilstand og 345 minutters kontinuerlige opkald. Det 280 mAh Li-poly batteri oplades hurtigt på 1,5 time.

Tilpas din urskive
Du kan vælge mellem over 300 urskiver i FitCloudPro-appen. Den 1,47-tommer IPS-skærm giver klare farver og nem touch-betjening. Silikoneremmen er behagelig med en justerbar længde, der passer til ethvert håndled. Uret inkluderer stopur, timer, alarm og kan styre musik og kamera på din smartphone, tjekke vejret og meget mere.

Watchmen.dk er er dansk hjemmeside der sælger ure til enhever lejlighed og oplevelse. Fri fragt og 99 dages returret og svartider på under 24 timer i hverdage.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Yuniq GW33 Smartwatch Black Sport