Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Trent 1791066

Hilfiger Trent er et nyklassisk herreur med markante talvisninger som dominerer ved første øjekast, men med 3 dualvisere, en meget mørkeblå urskive og mange andre fine detaljer som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde.
Specialpris 949,00 kr
Pris: 1.695,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Trent 1791066 er et nyklassisk herreur med markante talvisninger som dominerer ved første øjekast, men med 3 dualvisere, en meget mørkeblå urskive og mange andre fine detaljer, giver det samlet set ejeren et anderledes ur på den fede måde. Man er ikke i tvivl om at det er en hyldest til de amerikanske farver, der kommer til udtryk i detaljerne som farvede syninger og farvede kronografer og urkrone. Et rigtigt herreur med en urkrans på 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans. Urskriven er mørkeblå med time- og minutvisere i hvid, rød og sort, og viserne er synlige i mørke. Urværket er quartz, som betyder at det er batteridrevet. Urets vandtæthed er på 5 ATM svarende til 50 meter.Urremmen er i ægte læder og farvet i mørk cognacfarve med synlige syninger. Bredden er 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer klassisk amerikansk stil med moderne elementer, hvilket gør urene velegegnet til både formelle og afslappede anledninger.Tommy Hilfiger har designet alle former for ure til ham og hende - fra de meget klassiske til de sportslige, som nok er deres signatur-urdesign. Kombinationen af der amerikanske farver, sports traditionen og kvalitetsmaterialer giver nogle fantastiske ure - perfekt som gave til dem man holder af - eller til sig selv.

Watchmen.dk leverer alle Tommy Hilfiger ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf green
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Rosegold Brown leather
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Chrono Pioneer HB1513709
HUGO BOSS
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
48%
Tilbud
presale
Emporio Armani Retro Rosegold AR1743
Emporio Armani
Specialpris 949,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
44%