Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350

Tommy Hilfiger Sport Watch model TH1791350 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. Urkassen er i blankpoleret stål med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er blå med nubret mønster, og time- og minutvisere i hvid og stål
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Sport Watch model TH1791350 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. Uret har et sporty men samtidigt afslappet design, der afspejler mærkets klassiske amerikansk stil. Hilfiger Sport Blue er et rigtigt herreur med en urkrans på 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen. Urkassen er i blankpoleret stål med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er blå med nubret mønster, og time- og minutvisere i hvid og stål. Viserne er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er speciel designet som halv skive. Urværket er quartz, som betyder at det er batteridrevet. Urets vandtæthed er på 5 ATM svarende til 50 meter. Urremmen er støvblå og måler 22 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Derudover står der "Hilfiger" skrevet på remmen som en ekstra detalje. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer klassisk amerikansk stil med moderne elementer, hvilket gør urene velegegnet til både formelle og afslappede anledninger. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle Tommy Hilfiger ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM