Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Evan 1710397

Hilfiger Evan er et moderne herreur med en lækker mørkeblå mesh urrem, og de mørke farver går igen i urskive, urkasse mm. Urkassen er i poleret sort og med diameter på 44 mm. Urskiven er meget mørkeblå med en sort yderring
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Evan model TH1710397er et smart og moderne designet herreur med flere fine detaljer. Uret har en lækker mørkeblå mesh urrem, og de mørke farver går igen i urskive, urkasse mm. De gennemgående mørke farver kombineret med alle detaljerne fuldender desginet, og gør det brugbart i alle anledninger. Urkassen er i poleret sort og med diameter på 44 mm. Urskiven er meget mørkeblå med en sort yderring. Derudover har urskiven 3 dualvisere og datovisning mellem "4" og "5". Urviserne er i blank stål. Urværket er quartz og dermed batteridrevet. Vandtætheden er på 5 ATM, svarende til en 50 meter. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer klassisk amerikansk stil med moderne elementer, hvilket gør urene velegegnet til både formelle og afslappede anledninger.Tommy Hilfiger har designet alle former for ure til ham og hende - fra de meget klassiske til de sportslige, som nok er deres signatur-urdesign. Kombinationen af der amerikanske farver, sports traditionen og kvalitetsmaterialer giver nogle fantastiske ure - perfekt som gave til dem man holder af - eller til sig selv.

Watchmen.dk leverer alle Tommy Hilfiger ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveBlå
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok World Traveler Midnight Navy
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
24%