Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Silver Tone TH1791227

Tommy Hilfiger Silver Tone 1791227 er smukt og enkelt chronograph herreur holdt i sølv og sort. Urkransen er 44mm og vil passe de fleste mænds håndled. Urkassen er i blankpoleret stål med en sort urkrans og sølvfarvet urskive.
Specialpris 1.395,00 kr
Pris: 1.795,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Silver Tone er et klassisk herreur med blankpoleret urkasse, som er ekstra kraftig med en tykkelse på 13mm. Urkransens sorte farve indrammer urskiven smukt og klassisk, og uret er både business og sportsligt på en gang. Uret har 3 sølvfarvede dual urskiver for ugedage, måned og 24 timer. Urkransen er på 44mm, og en rigtig fin sølvfarvet urskive med 1-12 vist med arabertal. Uret er et quartz batteridrevet med time,-, minut- og sekundviser. Urværket er japansk kvalitetsurværk som sikker et solidt og præcist ur i mange år frem. Viserne har luminum og er synlige i mørke. Urlænken er en klassisk stållænke med 3 led på tværs, hvor de 2 yderste led er blanke og det brede led i midten er børstet stål. Lænken lukkes med butterfly spænde og åbnes med fjederknap. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og lænken kortes ned til den passende længde. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj som letter arbejdet med tilpasning, som tager 3-5 min.  Et detaljerifr ur, som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Silver Tone model TH1791227 er et meget smukt designet herreur med flere fine detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller når man vil forkæle sig selv. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik med rødder i det fynske, og med shop-in-shop butik, hvor et lille udsnit af vort udvalg er vist frem. Husk vi har 99 dages returret og hurtig lokal ekspedition. 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM