Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Shawn 1791614

Hilfiger Shawn er et af de mere klassiske herreure ved første øjekast, men med 4 dualvisere, en ternet urskive og mange andre fine detaljer som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, hvilket er i
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.395,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Shawn er et af de mere klassiske herreure ved første øjekast, men med 4 dualvisere, en ternet urskive og mange andre fine detaljer som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans. Urskriven er råhvid og ternet med time- og minutvisere i hvid og stål, og viserne er synlige i mørke. Der er 4 dual skiver, hvoraf datovisningen er speciel designet som halv skive. Urværket er quartz, hvilket betyder at uret er batteridrevet. Uret harn en vandtæthed på 5 ATM, hvilket er svrende til 50 meter. Urremmen er i ægte læder og farvet i mørk cognacfarve med synlige syninger. Bredden er 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer klassisk amerikansk stil med moderne elementer, hvilket gør urene velegegnet til både formelle og afslappede anledninger. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle Tommy Hilfiger ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
NIBOSI STEEL & BROWN LEATHER
NIBOSI
Specialpris 199,50 kr
Pris: 399,00 kr
50%
Tilbud
presale
Elliot Havok World Traveler Cloud White
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
24%
Tilbud
presale
LLARSEN CHRISTOPHER Cognac Zulu
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%