Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Shawn 1791614

Hilfiger Shawn er et af de mere klassiske herreure ved første øjekast, men med 4 dualvisere, en ternet urskive og mange andre fine detaljer som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, hvilket er i
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Shawn model TH1791614 er et smart designet herreur med flere fine designdetaljer.

Hilfiger Shawn er et af de mere klassiske herreure ved første øjekast, men med 4 dualvisere, en ternet urskive og mange andre fine detaljer som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans. Urskriven er råhvid og ternet med time- og minutvisere i hvid og stål, og viserne er synlige i mørke. Der er 4 dual skiver, hvoraf datovisningen er speciel designet som halv skive. Urremmen er i ægte læder og farvet i mørk cognacfarve med synlige syninger. Bredden er 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller nær man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
NIBOSI STEEL & BROWN LEATHER
NIBOSI
399,00 kr
Tilbud
presale
Elliot Havok World Traveler Cloud White
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
24%
Tilbud
presale
LLARSEN CHRISTOPHER Cognac Zulu
LLARSEN
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
14%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>