Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Pink Rosegold TH1781789

Tommy Hilfiger Pink Rosegold TH1781789 er et smart designet chronograph dameur med flere smukke designdetaljer. Hilfiger Pink Rosegold har en fin urskive i svag pink urskive, hvid urkrans og lækker urrem.
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Pink Rosegold model TH1781789 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Hilfiger Pink Rosegold har en fin urrem i en meget svag pink/lyserød farve. Urlremmen er 18mm bred og passer fint til urkassens 41mm. Uret er i den øvre del af størrelserne til damer. Lidt usædvanligt for et dameur har Tommy Hilfiger Pink 3 dual urskiver for 24 timers visning, minutter od ugedage. Urskriven er lyserød med rosegold farvede visere. Urkassen er i rosegold med en marmorhvid urkrans og en tykkelse på 10,2mm. Urværket er de sikre japansk producerede quartz urværk, som drives af et batteri og er uhyre præcist og driftssikkert. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik med rødder i det fynske. Vi afsender urene samme dag ordre modtages, og vi samarbjeder med både PostNord og GLS.Der er altid 99 dages returret hos Watchmen.dk 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
RemtypeLæderrem
RemfarveAndre
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TRIWA Dawn Lansen
TRIWA
Specialpris 697,50 kr
Pris: 1.395,00 kr
50%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Zirconium
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 749,00 kr
20%