Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Nolan Yellow TH1791144

Tommy Hilfiger Nolan model TH1791144 er et kraftigt og smart sportsur fra Tommy Hilfiger med flere fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en kraftig urkrans og metallic sort urskive.Urremmen løber dog mest med opmærksomheden.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.649,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Nolan TH1791144 forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling. Urkransen er på hele 46mm, hvilket er i den øvre ende af størrelser på herreure. Urkassen er blankpoleret stål med en markant urkrans med arabertal for 1-11 og stort "12" tal. Urskriven er helt sort, og de 3 urvisere i stål. Urværket er analogt og er et japansk kvalitetsurværk, som sikrer præcist og meget holdbart urværk. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og meget holdbart. En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere, end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er rigtig gul med sort skrift og logo og måler 22mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Nolan model TH1791142 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og shop-in-shop butik, og har rødder på Fyn. Vi yder 99 dages returret, hurtig ekspedition og aftersale.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveAndre
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%