Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Luke TH1791122

Tommy Hilfiger Luke 1791122 er et rigtigt herreur med en urkrans på hele 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en flot rød urkrans og sort urskive.
Specialpris 1.395,00 kr
Pris: 1.795,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Luke model TH1791122 er et meget smukt designet herreur med flere fine detaljer. 

Hilfiger Luke er et klassisk herreur med blankpoleret urkasse og urkrone, hvor urkransens røde farve skiller sig markant ud. Uret har 3 sølvfarvede dual urskiver for ugedage, måned og 24 timer. Urkransen er på 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urskiven er matsort med TH logoet og 3 visere for time, minut og sekund. Viserne er synlige i mørke. Urlænken er en klassisk stållænke med 3 led på tværs, hvor de 2 yderste led er matte og det brede led i midten er blank. Lænken lukkes med butterfly spænde og åbnes med fjederknap. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og lænken kortes ned til den passende længde. Et detaljerifr ur, som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller når man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM