Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Keagan TH1791293

Tommy Hilfiger Keagan 1791293 er et af de smukkeste chronograph ure fra designer- og modevirksomheden Tommy Hilfiger. Uret har en urkrans på 44 mm og tykkelse på 9 mm. Urkasse og krans er i blankpoleret stål med dybblå urskive og synligt urværk.
Specialpris 1.549,00 kr
Pris: 1.695,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Keagan model TH1791293 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. Uret har en markant urskive på 44 mm med tydelig talvisning og den klassiske dybblå farve, som Tommy Hilfiger er så kendt for.

Hilfiger Keagan´s mest markante designdetalje er det synlige urværk bag de 3 dual urskiver, som giver uret et unikt design. Time- og minutvisere i hvid og stål, og viserne er synlige i mørke. Urremmen er den klassiske stållænke  som igen fremhæver det maskuline ved uret. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og kortes ned til den passende længde. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Uret leveres i en klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller når man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Trophy Watch HB1513630
HUGO BOSS
Specialpris 1.479,00 kr
Pris: 3.595,00 kr
59%