Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Horloge Blue TH1782198

Tommy Hilfiger Horloge Blue model TH1782198 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Urkrans i guld og blå urskive. Urremmen er en flot og blød siliconerem på 17 mm og samlet får man et iøjnefaldende og smukt ur.
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.295,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Horloge Blue model TH1782198 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Horloge Blue har en fin Hilfigerblå urrem på 17 mm, og siliconeremmen er både blød og sidder rigtig fint på håndleddet. Urskiven er 38 mm og dermed i den øvre ende af skalen for dameure, men samtidig giver det mulighed for bedre at vise flere designdetaljer. Lidt usædvanligt for et dameur har Tommy Hilfiger Horloge 3 dual urskiver for 24 timers visning og minuter. Den 3. dualskive viser ugedagene, og så var der lige plads til TH-logoet på toppen. Urskriven er dybblå med guld og hvide visere, som er synlige i mørke. Urkassen er i gulddouble med en blank urkrans og en tykkelse 8,5 mm. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes altid 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og shop-in-shop butik, som har rødder i det fynske. Vi tilbyder 99 dages fuld returret og tager os af reklamationer og ombytning på vegne af vore leverandører.

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Iver Denmark - Sigrid Storråde - Sand
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
Iver Denmark - Thyra Dannebod - Cognac
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
KLARF CLASSIC SILVER & PINK LEATHER
KLARF
Specialpris 499,00 kr
Pris: 889,00 kr
44%