Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Horloge Blue TH1782198

Tommy Hilfiger Horloge Blue model TH1782198 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Urkrans i guld og blå urskive. Urremmen er en flot og blød siliconerem på 17 mm og samlet får man et iøjnefaldende og smukt ur.
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Horloge Blue model TH1782198 er et smart designet dameur med flere fine designdetaljer. Horloge Blue har en fin Hilfigerblå urrem på 17 mm, og siliconeremmen er både blød og sidder rigtig fint på håndleddet. Urskiven er 38 mm og dermed i den øvre ende af skalen for dameure, men samtidig giver det mulighed for bedre at vise flere designdetaljer. Lidt usædvanligt for et dameur har Tommy Hilfiger Horloge 3 dual urskiver for 24 timers visning og minuter. Den 3. dualskive viser ugedagene, og så var der lige plads til TH-logoet på toppen. Urskriven er dybblå med guld og hvide visere, som er synlige i mørke. Urkassen er i gulddouble med en blank urkrans og en tykkelse 8,5 mm. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes altid 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og shop-in-shop butik, som har rødder i det fynske. Vi tilbyder 99 dages fuld returret og tager os af reklamationer og ombytning på vegne af vore leverandører.

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Iver Denmark - Sigrid Storråde - Sand
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
Iver Denmark - Thyra Dannebod - Cognac
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
KLARF CLASSIC SILVER & PINK LEATHER
KLARF
Specialpris 499,00 kr
Pris: 889,00 kr
44%