Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053

Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053 er et rigtigt herreur med en urkrans på 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans.
Specialpris 925,00 kr
Pris: 1.695,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Trent Steel model TH1791053 er et smart designet herreur med flere fine detaljer.

Hilfiger Trent er et klassisk herreur med markante talvisninger som dominerer ved første øjekast, men med 3 dualvisere, en meget mørkeblå urskive og mange andre fine detaljer, som samlet giver ejeren et anderledes ur på den fede måde. Man er ikke i tvivl om at det er en hyldest til de amerikanske farver.

Et rigtigt herreur med en urkrans på 46 mm, hvilket er i den øvre ende af urskalaen rent størrelsesmæssigt. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans.

Urskriven er mørkeblå med time- og minutvisere i hvid, rød og sort, og viserne er synlige i mørke. Urremmen er den klassiske stållænke  som igen fremhæver det maskuline ved uret. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud og lænken kortes ned til den passende længde. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller nær man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM