Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Heren Gold TH1791708

Tommy Hilfiger Heren Gold TH1711708 er det klassiske herre guldur med en urkrans på 44mm, Såvel urkasse, urlænke og visere og tal er i gulddouble.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.795,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Heren Gold TH1791708 er et klassisk herreur med markante talvisninger i guldfarve, med 2 dualvisere, en dybsort urskive og mange andre fine detaljer. Samlet giver det ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44mm og 10,5mm tykkelse, hvilket giver et fint ur som passer til de fleste håndled. Urskriven er sort med time- og minutvisere i guldfarve og markante 1-12 tal for tidsvisning. Urskiven har datovisning ved "3" og 2 dualvisere for 24 timers visning minutvisning. Urremmen er den klassiske guldlænke, som igen fremhæver det maskuline ved uret. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og forkortes ned til den passende længde. Det midterste led er i børstet guldfarve, mens de yderste led er blanke. Lænkeværktøj kan tilkøbes under "Accessories" og det tager typisk 5-10 min. at få den perfekte urlænke. Urværket er japansk quartz batteridrevet urværk, som giver et meget præcist urværk, som kan holde i mange år frem.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til hustruen, kæresten eller hvis man vil forkæle sig selv. Der ydes altid 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik og har rødder i det fynske. Vi tilbyder 99 dages fuld returret og tager os af reklamationer og ombytning på vegne af vore leverandører.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Zirconium
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 749,00 kr
20%
Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Gold Mesh
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%