Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Gold TH1710384

Tommy Hilfiger Gold TH1710384 er det klassiske herre guldur med en urkrans på 44 mm, Såvel urkasse, urlænke og visere og tal er i gulddouble.
1.795,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Tommy Hilfiger Gold model TH1710384 er et klassisk herreur designet med flere fine detaljer.

Tommy Hilfiger Gold er et klassisk herreur med markante talvisninger i guldfarve, med 3 dualvisere, en meget mørkeblå urskive og mange andre fine detaljer. Samlet giver det ejeren et anderledes ur på den fede måde. Et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm og 9,6 mm tykkelse, hvilket giver et fint ur som passer til de fleste håndled. Urskriven er mørkeblå med time- og minutvisere i guldfarve, og viserne er synlige i mørke. Urremmen er den klassiske guldlænke, som igen fremhæver det maskuline ved uret. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og forkortes ned til den passende længde. Det midterste led er i børstet guldfarve, mens de yderste led er blanke. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller når man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Zirconium
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 749,00 kr
20%
Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Gold Mesh
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%