Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Drew White TH1791063

Tommy Hilfiger Drew White model TH1791063 er et smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med flere fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en kraftig urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er hvid med time- og minutviser i hvidt og sølv.
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.549,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Drew White model TH1791063 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Hilfiger Drew White forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling med dette ur. Urkrans er på hele 46 mm, og urkassen er blankpoleret med en markant urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er helt hvid, og time- og minutviser i hvid og stål. Viserne er synlige i mørke. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel, og gør uret lettere end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er orange og måler 28 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Drew White er et markant og meget sportsligt ur, og hvis man vil pifte sin arm lidt op, så er Drew White et meget godt bud.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveHvid
RemtypeSiliconerem
RemfarveOrange
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%