Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Drew TH1791062

Tommy Hilfiger Drew model TH1791062 er et smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med flere fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en kraftig urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er matsort med nubret mønster, og time- og minutviser i hvid
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.549,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Drew model TH1791062 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Hilfiger Drew forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling med dette ur. Urkransen er på hele 46 mm, hvilket er i den øvre ende af størrelser på herreure. Urkassen er blankpoleret med en markant urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er matsort med nubret mønster, og time- og minutviser i hvid og stål. Viserne er synlige i mørke. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere, end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er støvblå og måler 28 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%