Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Drew Black TH1791064

Tommy Hilfiger Drew Black model TH1791064 er et smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med flere fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en kraftig urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er matsort med orange kant.
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 2.549,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Drew Black model TH1791064 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Hilfiger Drew Black forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling med dette ur. Urkrans er på hele 46 mm, og urkassen er blankpoleret med en markant urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er matsort med en orange inderside. Time- og minutviser i hvid og stål står godt til de kraftige hvide tal. Viserne er synlige i mørke. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere, end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er sort og måler 28 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%