Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Decker Rosegold TH1791474

Tommy Hilfiger Decker Rosegold model TH1791474 er smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med flere smukke detaljer. Urkassen og urkrans er rosegold med Tachymeter tal på kransen. Urskriven er klassisk dybblå med time- og minutvisere i metal og hvid.
Specialpris 1.149,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Bank Decker Rosegold forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling med mange flotte detaljer. Uret har en urkrans på 46 mm som er i øvre ende af størrelses-skalaen. Urkassen er rosegoldfarvet med urkrans og urkrone, som har en sort ring og ende. Urskriven er dybblå med time- og minutvisere i stål og hvid. Viserne er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er speciel ved at være vist som dual urskive også. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er oceanblue med en lyseblå og hvid stribe. Remmen måler 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Decker model TH1791475 er et smart designet herreur med flere smukke detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv. Der er 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Batteri og urkrone er ikke omfattet af garanti. Watchmen.dk er en dansk webbutik med fynske rødder. Watchmen har både store kendte urmærker og mikromærker, hvor passion og design trives.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM