Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Decker Blue TH1791476

Tommy Hilfiger Decker model TH1791476 er smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med flere fine detaljer. Urkassen og urkrans er blankpolerede. Urskriven er klassisk sort med time- og minutvisere i metal og hvid.
Specialpris 979,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Decker Blue forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling på bedste vis. Dette ur er med en urkrans på 46 mm i den øvre ende af herre-størrelse. Urkassen er poleret stål med blank urkrans og urkrone. Urskriven er sort med time- og minutvisere i stål og hvid. Viserne er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er speciel ved at være vist som dual urskive også. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde, og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone, som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere, end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er dybblå med en rød og hvid stribe og måler 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. Et rigtig TH ur som dufter af sommer, lystbådehavn og afslappet fritid.  

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Decker Blue model TH1791476 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%