Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Deacon TH1791551

Tommy Hilfiger Deacon 1791551 er et rigtigt herreur med en urkrans på 44 mm, datovisning og synligt urværk i urskiven. Urkassen er i blankpoleret stål med en blank urkrans og dybblå urskive.
Specialpris 1.179,00 kr
Pris: 1.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer.

Tommy Hilfiger Deacon model TH1791551 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. Deacon herreur har markante talvisninger, som dominerer ved første øjekast. Uret har ugedags visning med en dual urskive og en ekstra dualskive for 24 timers visning. Selve urskiven er klassisk TH dybblå med logo og tynd rød stribe ved talmarkeringer. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål. Uret er lidt mindre end Trent modellen fra Hilfiger (46 mm). Ingen  tvivl om at det er en hyldest til de amerikanske farver.

Urremmen er den klassiske stållænke, som igen fremhæver det maskuline ved uret. Lænken tilpasses ved at stifterne "prikkes" ud, og kortes ned til den passende længde. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller når man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%