Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Brad Black TH1791724

Tommy Hilfiger Brad Black model TH1791724 er smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med mange fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er holdt i sort med nubret mønster.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Brad Black TH1791724 forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling på bedste vis med dette ur. Uret har en stor urkrans på 46mm som giver et meget synligt ur på håndleddet. Urkassen er blankpoleret med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er sort med nubret mønster, og time- og minutviser i hvid og sort. Viserne er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er specielt ved at være vist som dual urskive også. Urværket er quartz, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er sort og måler 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. En fin detalje er de røde og blå striber på siden af urremmen, som understreger at dette er et TH ur.

Tommy Hilfiger er en global modevirksomhed kendt for sit ikoniske amerikanske design og sin tilknytning til ungdomskulturen. Tommy Hilfiger er grundlagt af den amerikanske designer Tommy Hilfiger i 1985 i New York City. Siden sin grundlæggelse har Tommy Hilfiger udviklet sig til en af verdens førende modevirksomheder. Tommy Hilfiger-brandet er synonymt med den amerikanske drøm og udstråler et afslappet, ungdommeligt og tidløst image. Deres designs er ofte inspireret af amerikansk sportstøj og collegekultur, hvilket afspejles i brugen af ​​kraftige farver, klassiske snit og ikoniske logoer som Tommy Hilfiger-flaget. Virksomheden fokuserer på at skabe mode, der er både stilfuld og tilgængelig for en bred vifte af kunder. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

Watchmen er en dansk hjemmeside med lager i Danmark og alle ure på sitet er lagervarer. Vi giver 2 års garanti og 99 dages returret på ikke ure, som ikke har været i brug og returneres i original urboks

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%