Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Brad Black TH1791724

Tommy Hilfiger Brad Black model TH1791724 er smukt sportsur fra Tommy Hilfiger med mange fine detaljer. Urkassen er blankpoleret stål med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er holdt i sort med nubret mønster.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hilfiger Brad Black TH1791724 forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling på bedste vis med dette ur. Uret har en stor urkrans på 46mm som giver et meget synligt ur på håndleddet. Urkassen er blankpoleret med en sort urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er sort med nubret mønster, og time- og minutviser i hvid og sort. Viserne er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er specielt ved at være vist som dual urskive også. Urværket er quartz, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

En lækker rem i silikone som er let og behagelig at have på. Den er holdbar og fleksibel og gør uret lettere end hvis det er med traditionel urlænke. Urremmen er sort og måler 20 mm i bredde, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. En fin detalje er de røde og blå striber på siden af urremmen, som understreger at dette er et TH ur.

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Bank Blue Watch model TH1791721 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med lager i Danmark og alle ure på sitet er lagervarer. Vi giver 2 års garanti og 99 dages returret på ikke ure, som ikke har været i brug og returneres i original urboks

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Orange Detroit HB1550008
HUGO BOSS
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.995,00 kr
25%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562
HUGO BOSS
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
43%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>