Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Rose Blake TH1781907

Tommy Hilfiger Blake TH1781907 er et af de mere sjældne chronograph dameure. Blake er et lidt større dameur med en urkrans på 38mm, dualvisere for minutter og timer og ugedags visning. Urets urkasse, krans og meshrem er i rosegold med TH logoet.
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Rose Blake er et moderne dameur som har flere detaljer fra de typiske herreure med 3 dual urskiver og en urskive på 38mm som er et af de større dameure. Blake er holdt helt i rosegold uden noget støj fra andre farver på nær det klassiske TH-logo på urskiven. Uret har en markant urskive i poleret rosegold med punkt markering for timevisning. Urskiven har 3 dualvisere med blankpolerede skiver. Urkassen har en tykkelse på 8 mm og lidt større urkasse end normalt for dameure. Urremmen er en meget fin meshrem med et elegant lukkespænde. Meshremme er meget behagelige at gå med, og remmen kan let tilpasses i længden, så den altid sidder perfekt på håndleddet. Et utroligt detaljeret ur fra Tommy Jacob Hilfiger.

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Farverne fra det amerikanske flag rød, blå og hvid går ofte igen i farvekombinationer og designdetaljer. Med Tommy Hilfiger Rose Blake TH1781907 har modevirksomheden droppet de klassiske amerikanske farver, og valgt et mere klassisk med rosegold som gennemgående farve. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til kvinden eller man vil forkæle sig selv. Watchmen.dk er en dansk webshop med kendte mærker fra de store modehuse og flere danske urbrands

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveRosaguld
RemtypeMesh rem
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HELENA Steel Watch Steel Bracelet
LLARSEN
Specialpris 824,50 kr
Pris: 1.649,00 kr
50%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Hvid
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%