Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Bank TH1791718

Tommy Hilfiger Bank model TH1791718 er et af de mest klassiske ure i Tommy Hilfiger Bank-serien med mange fine detaljer. Urkassen er blank med en dybblå urkrans med talmarkeringer for 5 - 60.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Bank forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling på bedste vis. Uret har en stor urkrans på 46 mm, som giver et meget synligt ur på håndleddet. Urkassen er blankpoleret med en mørkeblå urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er metallic blå med nubret mønster, og time- og minutviser i hvidt og sort. Viserne er med luminum effekt så de er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er specielt ved at være vist som dual urskive også. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.

Urets lænke er en blanding af blanke yderled og børstet stål i midten, som giver en meget detaljeret urlænke. Lænken kan tilpasses ved at fjerne éet eller flere led, hvor fjedre skubbes ud imellem leddene. Under "accessories" kan der tilkøbes værktøj, som letter tilpasningen. Urremmen har en bredde på 20mm, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Bank Blue Steel Watch model TH1791720 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik med fynske rødder, og vi elsker både de store kendte mærker og de små mikromærker, som er skabt på en passion for ure og design.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario AR11242
Emporio Armani
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
42%