Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Bank Grey TH1791719

Tommy Hilfiger Bank Grey TH1791719 er et stilrent herreur fra Tommy Hilfiger Bank-serien med mange fine detaljer. Urkassen er sort med grå urkrans, urlænke og urskive.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Tommy Hilfiger Bank Grey TH1791719 forener på smukkeste vis design, kvalitet og fysisk udstråling på bedste vis. Uret har en stor urkrans på 46 mm, som giver et meget synligt ur på håndleddet. Urkassen er sort med en mørkegrå urkrans med talmarkeringer for 5 - 60. Urskriven er grafitgrå med nubret mønster, og time- og minutviser i hvidt og sort. Viserne er med luminum effekt så de er synlige i mørke. Der er 3 dual skiver, hvoraf datovisningen er specielt ved at være vist som dual urskive også. Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt. Urets lænke er en blanding af sorte yderled og børstet grå led i midten, som giver en meget detaljeret urlænke. Lænken kan tilpasses ved at fjerne éet eller flere led, hvor fjedre skubbes ud imellem leddene. Under "accessories" kan der tilkøbes værktøj, som letter tilpasningen. Urremmen har en bredde på 20mm, hvilket passer fint i designet til urkassens størrelse. 

Tommy Hilfiger er en verdensberømt modevirksomhed, som er kendt for et globalt design til ham og hende. Modevirksomheden hylder de amerikanske farver hvid, rød og blå, som går igen i logo, farvevalg og designelementer. Tommy Hilfiger Bank Blue Steel Watch model TH1791720 er et smart designet herreur med flere fine detaljer. 

Uret leveres i klassisk Tommy Hilfiger urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller dig selv. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webbutik med fynske rødder, og vi elsker både de store kendte mærker og de små mikromærker, som er skabt på en passion for ure og design.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveGrå
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Hero Sport Blue Metallic HB1513758
HUGO BOSS
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 3.195,00 kr
55%