TISSOT

TISSOT V8 Automatic

TISSOT V8 Automatic er et rigtigt maskulint ur fra det schweiziske urfirma TISSOT. Hvis man vil signalere "jeg har styr på det" fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant og ekstra kraftig urkrans i blankpoleret stål.
Specialpris 2.799,00 kr
Pris: 3.349,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT V8 Automatic er et rigtigt mandeur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

Så bliver det ikke mere TISSOT end med denne urmodel. Uret har en markant og ekstra kraftig urkrans i blankpoleret stål med sorte talmarkeringer. Urkassen og urkrone er i en blanding af både blanke og børstede overflader af stål - uhyre detalje rigdom. Urkassen måler 42mm i diameter og 12,7mm i tykkelse. Urremmen er en stållænke med 3-leddet struktur i børstede led. Denne type urlænker tilpasses ved at trykke låsespænder ud og eventuel korte lænken op. Urværket er helt unikt, da det er selvoptrækkende og dermed trækkes af bevægelser. Uret har været en gangreserve på 72 timer, hvis det er fuldt optrukket. Det er magisk at kikke på de bevægelige dele i urværket og pendulets bevægelser. 

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og har en klassisk hvid farve. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". 

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeNato rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+