TISSOT

TISSOT T-Sport V8

TISSOT T-Sport V8 T106.417.11.031.00 er et klassisk stållænke ur med dybblå urkrans og urskive med 3 dual urskiver. Uret er 42mm urkasse og ellers holdt helt i stål med blå detaljer.
Specialpris 2.899,00 kr
Pris: 3.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Sport V8 er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Sport V8 er rendyrket herreur i super kvalitet, og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant tachymeter urkrans i dybblå farve. Urkassen og urkrone er stålfarvet, og urkassen måler 42,5mm i diameter og 11mm i tykkelse. Urremmen er 19mm bred, og er 3-leddet med butterfly lukning for at forfine designet af remmen. Urværket er et analog TISSOT caliber G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et solidt ur på 188 gram.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og minut- og sekundviser i stål. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er helt hvid og har datovisning ved "6". Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Steel BU9350
Burberry
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
51%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario AR11306
Emporio Armani
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
48%