TISSOT

TISSOT Cera White Diamond

TISSOT Cera White Diamond er en nyfortolkning af et luksus ur med alle de dyder et klassisk ur kræver. Returvare nedsat ekstra kr.500,00
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

TISSOT Cera White Diamond - Tidløs Elegance til Kvinder i Alle Aldre

TISSOT Cera White Diamond er et ægte luksusur, der appellerer til kvinder i alle aldre, da smukt design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. Siden grundlæggelsen i 1853 har TISSOT skabt og produceret en række nyskabende ure. TISSOT-ure tilbyder ejeren et superpålideligt ur af høj kvalitet, og med næsten 170 år i branchen giver TISSOT altid en vis følelse af tryghed.

TISSOT Cera White Diamond er en moderne fortolkning af et luksusur med alle de kvaliteter, et klassisk ur bør have. Det kombinerer god kvalitet, dristigt design og et førsteklasses schweizisk urværk. Uret har en iøjnefaldende urlænke af poleret stål og hvide keramiklænker. Urlænken har en bredde på 16 mm, og urkassen måler 28 mm i diameter. Urkassen er i poleret stål med en robust hvid keramisk urkrans. Urskiven er helt unik med en snehvid baggrund og ståltalmarkeringer for "3", "6", "9" og "12". De øvrige markeringer er diamanter, der fungerer som timevisere. Uret er udstyret med time-, minut- og sekundviser.

Uret indeholder et analogt TISSOT calibre F03.111 quartz-urværk, der garanterer en yderst præcis tidsangivelse i højeste produktkvalitet. Urglasset er naturligvis safirglas, som er den stærkeste glastype og sikrer minimal risiko for ridser på glasset.

TISSOT er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger deres egne urværker, og fabrikken er stadig placeret i byen Le Locle i kantonen Neuchâtel. TISSOT er kendt for deres sponsorater inden for forskellige sportsbegivenheder og har en stærk tilknytning til sportsverdenen.

TISSOT Cera White Diamond er et smukt designet ur og udgør den perfekte gave til hende eller en forkælelse til dig selv. Uret leveres i en luksuriøs uræske fra TISSOT med manual, garantibevis og en smule historie om TISSOT.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter28-29mm
Urskivens farveStål
RemtypeLænke
RemfarveHvid
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM