TISSOT

TISSOT Lovely T

TISSOT Lovely T er det mindste ur hos Watchmen.dk med19,5mm urskive og kun 5mm tyk urkasse. Men uret er super elegant og vil med sit smukke design alligevel vække opsigt på håndleddet.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Lovely T er et unikt stykke urmager produktion af øverste hylde. Kan bæres af alle kvinder og er helt unikt med sit minimalistiske design og størrelse. Flot design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. Tissot Lovely T er kendetegnet ved sit elegante og feminine design. Uret har fin og enkel urkasse med en tynd urkrans omkring den matsorte urskive. Urkassens tykkelse er 5mm og uret vejer kun 34 gram. Uret har time- og minutviser og araber-tal som tidsmarkering for 1-12. Urlænken er 5-leddet  med sommerfugle-lås, som er let at åbne og lukke lænken med. låsen er graveret med "TISSOT" og ingen tvivl om at dette er et kvalitetshåndværk fra det schweiziske firma. Under "Accessories" kan der tilkøbes lænkeværktøj til at justere lænken på uret. Det tager typisk 5-10 min. at tage éet eller flere led af lænken. Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urværket er naturligvis schweizisk quartz med ETA 901.001 præcisionsurværk, som sikrer et godt ur i mange år frem.

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor blandt andet motorsport og cykelsport. TISSOT skaber en række urserier som spænder fra fantastisk feminine ure til sports- og dykkerure. Urmageri og teknik har altid været i højsædet, og mærket bærer stolt traditionerne fra 1853 videre i nutidens urdesign.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. Watchmen.dk er en dansk online urhandler fra Fyn med 99 dages returret, hurtig levering fra dansk lager og stort udvalg af kendte mærker fra hele verden.

 

Yderligere information

FinishSølv
KønDame
GlasSafirglas
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSølv
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Giola Quartz Crystal White AR11146
Emporio Armani
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
48%
Tilbud
presale
BURBERRY Ladies Silver Diamond BU9220
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.699,00 kr
46%
Tilbud
presale
BURBERRY Ladies Silver BU9233
Burberry
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.699,00 kr
51%