TISSOT

Tissot T-Touch II White

Tissot T-Touch II White er et markant dameur fra det schweiziske urfirma TISSOT. Uret har en smart hvid læderrem, hvid perlemors urskive med analog tidsvisning og digital datovisning.
Specialpris 3.650,00 kr
Pris: 7.300,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Touch II serien er en nyklassisk urserie fra TISSOT, som kombinerer det klassiske quartz ur med visere og det moderne touch ur, hvor en række features kan vælges og uret indstilles. Uret har en lang række funktioner som evighedskalender, kronograf, verdenstid, alarm, dato, dag, GMT, anden tidszone, time, minut, sekund, batteri eol-indikator, termometer, højdeindikator, kompas. Uret har en 43,3mm stor urskive og urkassens tykkelse er på 14,6mm. Uret har en 20mm bred hvid læderrem med blank overflade. Urkassen er kraftig og designet i børstet stål - uhyr stor detalje rigdom. Urskiven er perlemors hvid, sin står fint til den blanke urkasse og hvide urrem. Urskiven er både digital- og analog med urvisere, som er selvlysende i mørke og datovisning i displayet. Urskiven har 4 felter med simili diamanter, og en markant titaniumfarvet urkrans med verdenshjørner afmærket. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveHvid
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger ARI Blue TH1781979
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.710,00 kr
30%