TISSOT

TISSOT T-Sport Chrono XL Classic

TISSOT T-Sport Chrono XL Classic T116.617.11.047.01 er en del af den PR100-serien med klassisk design, kraftig lænkerem og den typiske dybblå urskive. Klassisk.
Specialpris 2.895,00 kr
Pris: 3.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Sport Chrono XL Classic et rigtigt dress ur fra schweisiske TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Sport Chrono XL Classic er uret som bør være i en hver mands ur-gardarobe. Uret har en blankpoleret urkrans og urkrone i stål. Urkasse måler 45mm i diameter og 11mm i tykkelse. Urremmen er 22mm bred lænkerem med kraftigt midter led.. Urværket er et analog quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse, tykkelse og lænke giver et ur på 162 gram. TISSOT har med T-Sport serien skabt en urserie i meget høj kvalitet i et dress-design. 

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og time- og minutviser i stål og hvidt. Urviserne har luminum effekt, så klokken kan afsæses i mørke. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er dybblå og har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sekundære dual urskiver, hvor sekundviser for tidstagning er stålfarvet. Uret kan tåle 100 meter/10 ATM tryk, så uret kan tåle almindeligt brug i bad og pool. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Evan 1710397
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph Red AR11024
Emporio Armani
Specialpris 1.429,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
40%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Rub AR5858
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%