TISSOT

TISSOT T-Race Cycling Chronograph Blue

TISSOT T-Race Cycling Chronograph Blue T111.417.37.441.00 er en hyldest til cykel-folket med en masse referencer til cykelsporten.
Specialpris 2.895,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Race Cycling Chronograph Blue et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Race Cycling Chronograph Blue er en hyldest til alle cykelinteresserede og sportens vigtighed for landet Schweiz og TISSOT´s lange historie indenfor sporten. Uret har en tynd tachymeter urkrans. Urkasse og urkrone er carbonsort, og urkassen måler 44,5mm i diameter og 11,4mm i tykkelse. Urremmen er 22mm bred, og er 2-farvet sort og lyseblå siliconerem. Remmen er ikke så kraftig som mange andre silicone-remme, men er meget behagelig at have på armen. Urværket er et analog TISSOT ETA Caliber G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse, tykkelse urrem giver et let ur på 94 gram. TISSOT har med T-Race Cycling Chronograph Blue givet designet et ekstra touch med en masse symboler og henvisning til cykelsporten som cykelpedaler, forgaffel og kæde.  

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og time-, minut-, og sekundviser i blåt og hvidt. Urviserne har luminum effekt, så klokken kan afsæses i mørke. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er helt sort og har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph Red AR11024
Emporio Armani
Specialpris 1.429,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
40%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Rub AR5858
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%