TISSOT

TISSOT T-Race Chronograph Dark Blue

TISSOT T-Race Chronograph Dark Blue T115.417.37.041.00 er en hyldest til cykel-folket med en masse referencer til cykelsporten. Dybblå urskive og silikonerem, sort urkasse og chronograph.
Specialpris 3.999,00 kr
Pris: 4.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Race Chronograph Dark Blue et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Race Chronograph Dark Blue er en hyldest til alle cykelinteresserede og sportens vigtighed for landet Schweiz og TISSOT´s lange historie indenfor sporten. Uret har en meget kraftig urkrans. Urkasse og urkrone er sorte, og urkassen måler 43mm i diameter og 12,3mm i tykkelse. Urremmen er 22mm bred, og er dybblå siliconerem. Remmen er ikke så kraftig som mange andre silicone-remme, men er meget behagelig at have på armen. Urværket er et analog TISSOT ETA Caliber G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse, tykkelse urrem giver et let ur på 112 gram. TISSOT har med T-Race Chronograph Dark Blue givet designet et ekstra touch med en masse symboler og henvisning til cykelsporten som cykelpedaler, forgaffel og kæde.  

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og time-, minut-, og sekundviser i sort og hvidt. Urvisere og klokkeslet markeringer har luminum effekt, så klokken kan afsæses i mørke. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er dybblå og har datovisning ved "3". Uret er designet med en glasforhøjning ved datovisning som forstørrer datoen. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseSort
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brad TH1791723
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
25%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph Red AR11024
Emporio Armani
Specialpris 1.429,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
40%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Rub AR5858
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%